Care sunt cele mai utile piese de imbracaminte la bebelusi

| | Actualizat: 2017-01-19 14:37:57

Pe langa valul firesc de bucurie si nerabdare, ultimul trimestru de sarcina vine insotit, de asemenea, de “febra” ultimelor pregatiri pentru venirea pe lume a bebelusului. Patutul, masa de infasat, biberoanele si suzetele, scutecele, produsele pentru ingrijirea pielii sensibile a nou-nascutului sunt punctele esentiale pe care deja ar fi trebuit sa le tai de pe “to-do-list-ul” tau pana acum. Cum ramane, insa, cu hainele bebelusului? Daca te numeri printre viitoarele mamici care au tinut cont de superstitiile din batrani cum ca “nu e bine sa cumperi haine pentru bebelus inainte ca acesta sa se nasca” sau daca, pur si simplu, te-ai ocupat de amenajarea camerei copilului si ai lasat pe ultima suta de metri alegerea hainutelor, iti venim in ajutor cu un ghid care sa te ajute sa cumperi cele mai utile piese de imbracaminte pentru nou-nascut.

1. Body-uri

Primul si cel mai important item de pe lista este, fara doar si poate, body-ul! Se adapteaza nevoilor celui mic, nu il incomodeaza si ii ofera o libertate mare de miscare. Body-ul poate fi purtat atat in timpul somului, dar si pe sub haine, in zilele mai friguroase, cand scoti bebelusul la plimbare, ca sa ii tina de cald. Te sfatuim sa alegi un body cu fixare intre picioare, astfel incat sa iti fie usor sa-l schimbi pe bebe atunci cand va fi nevoie. Incepand cu 19 ianuarie, Lidl te intampina cu modele adorabile de body-uri cu maneci pentru bebelusi! Poti alege intre 3 modele seturi pentru fetite sau baietei. Fiecare set contine cate 2 body-uri.

2. Caciuli si manusi

Duba body, caciulitele si manusile se numara printre piesele indispensabile pentru nou-nascuti. Caciulita protejaza capsorul sensibil al bebelusului de frig si curent, in timp ce manusile il impiedica sa se zgarie. La Lidl, incepand cu 19 ianuarie, gasesti seturi de caciulite si manusi pentru bebelusi, din bumbac. Un set contine cate 2 modele in nuante diferite: roz pudrat pentru fetite, uni sau cu dungi, si albastru deschis pentru baietei, uni sau cu dungi.

3. Dresuri plusate

In primele 6 luni de viata bebelusul nu are un sistem imunitar foarte puternic. Tocmai de aceea, este important ca atunci cand iti scoti puiul la plimbare in zilele friguroase, sa te asiguri ca l-ai imbracat bine ca sa nu ii fie frig si sa nu raceasca. Dresurile plusate purtate pe sub pantaloni sunt indispensabile, intrucat tin de cald bebelusului. In plus, sund comode, asadar nu ii vor limita micutului libertatea de miscare. Cu siguranta te vor incanta dresurile plusate din noua colectie Lidl disponibila incepand cu 19 ianuarie. Gasesti modele atat pentru bebelusi, cat si pentru copiii mici de pana la 2 ani. 

4. Sosete plusate

Cu siguranta deja ai primit pana acum de la apropiati seturi de sosetute pentru bebelus, insa cateva perechi in plus nu strica! Daca te numeri printre mamicile care nu vor sa isi infofoleasca prea mult copilul imbracandu-l cu dresuri groase, sosetele plusate sunt o alternativa perfecta. Pot fi purtate afara, in casa si chiar si in timpul somnului. Saptamana aceasta, la Lidl gasesti seturi adorabile de sosetute plusate perfecte micuti. Un set contine 3 perechi de sosete, cu modele care se asorteaza perfect oricaror tinute.

5. Lejer si confortabil: costumul sport

Pe langa confort, bebelusii au nevoie de o libertate mare de miscare, asa ca este important sa il imbraci in haine cat mai lejere. Un costum sport reprezinta cea mai potrivita varianta pentru micutii activi! Astfel de costumase pot fi purtate atat in casa, dar mai ales afara, in zilele friguroase, peste un body cu maneci sau un dres plusat. Incepand cu 19 ianuarie, la Lidl gasesti costume confortabile pentru fetite si baieti intre 0-2 ani, la preturi avantajoase. 

6. Must-have: bavetica

Stim, bavetica nu este tocmai o piesa vestimentara pentru bebe, dar este un accesoriu esential incat nu am putut sa nu il includem in aceasta lista. In primul an de viata, baveticile nu sunt niciodata de prisos, fiindca sunt frecvent patate de mancare, in special in perioada diversificarii alimentatiei. In plus, aceste piese sunt utile si in cazuri de reflux, precum si in perioada de crestere a dintisorilor, cand bebelusul poate saliva excesiv. La Lidl gasesti incepand cu 19 ianuarie seturi de cate 2 bavete pentru bebelusi. 

Citeste si despre