Cheesecake cu dulceata de dovleac

| | Actualizat: 2012-06-20 16:53:59

Cheesecake-urile sunt prajituri savuroase, tocmai bune de pregatit vara, deoarece se servesc reci. Iata o reteta inedita de cheesecake cu dulceata de dovleac.

Foto: cookwithjennifer.wordpress.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

Blat

200 g biscuiti faramati

100 g unt topit

Crema

500 g branza de vaci

100 g zahar pudra

100 g smantana

2 oua

1 esenta vanilie

Topping

200 g dulceata de dovleac

Mod de preparare

Amesteca untul topit cu biscuitii faramati. Toarna aceasta compozitie intr-o tava de tort, tapetata cu hartie de copt si taseaza bine blatul.

Separat, pregateste compozitia de branza. Amesteca ouale, branza de vaci, esenta de vanilie si smantana, pana obtii un amestec omogen.

Toarna compozitia de branza peste blatul de biscuiti, apoi da prajitura la copt, la 175 de grade, timp de 20 de minute.

Scoate prajitura si las-o la racit, apoi serveste-o cu topping de dulceata de dovleac.

Trucuri

Serveste prajitura rece, de la frigider.

Citeste si despre