Mancare de legume coapte cu naut

| | Actualizat: 2014-05-09 12:57:10

Intampina-ti familia cu o mancare sanatoasa, hranitoare cu legume de sezon la cuptor. Iti propunem o reteta delicioasa si rapida de mancare de legume coapte cu naut, care contine si foarte putine calorii.

Timp de preparare

45 min

Dificultate

usor

Ingrediente

1 dovleac

1 conopida medie

1 pastarnac

1 cutie mare de naut

1 lingurita de ardei iute

2 linguri mari de iaurt

patrunjel

coriandru

seminte de chimion

Mod de preparare

Amesteca dovleceii cu conopida si pastarnacul cu doua linguri de ulei de masline, apoi asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust. Pune legumele intr-o tava mare si da-le la cuptor pentru aproximativ 25 de minute, pana cand capata o nuanta aurie.

Separat, prajeste semintele de chimion si ardeii iuti si pune jumatate din ele intr-o tigaie impreuna cu nautul. Amesteca restul de seminte si ardei cu 1 lingura de ulei de masline, sare si piper.

Combina si iaurtul cu verdeata tocata marunt si cu nautul. Serveste legumele coapte calde, cu naut si dressing de ardei. 

Citeste si despre