Lasagna cu trei tipuri de branza

| | Actualizat: 2014-01-24 15:49:41

Lasagna cu trei tipuri de branza este mancarea perfecta pentru pranz sau cina. Se prepara foarte usor, este delicioasa si foarte satioasa. In plus, combinatia de branzeturi ii va da o aroma speciala si incantatoare.

Timp de preparare

70 min

Dificultate

usor

Ingrediente

  450 g branza ricotta

2 lingurite de patrunjel uscat

2 linguri de parmezan ras

1 lingurita de busuioc uscat

1/2 lingurita de praf de usturoi

900 ml sos spaghete

8 foi de lasagna

230 g mozzarella

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 350 grade Celsius. Amesteca ricotta cu patrunjelul, parmezanul, busuiocul si praful de usturoi. Imprastie apoi o cana si un sfert din sosul pentru paste intr-o tava dreptunghiulara si pune peste el patru foi de lasagna.

Pune peste acestea inca o cana de amestec de branza ricotta si o ceasca de mozzarella si asaza peste ele inca un strat de foi de lasagna. Repeta aceasta procedura pana cand termini toate ingredientele, apoi da compozitia la cuptor pentru 40-45 de minute.

Citeste si despre