Ardei umpluti cu branza, infasurati in bacon, la gratar

| | Actualizat: 2013-09-17 17:16:46

Profita de legumele din aceasta perioada si fa mancaruri delicioase si foarte sanatoase. In acest moment, ardeii sunt la mare cautare, de aceea iti propunem o reteta savuroasa de ardei umpluti cu branza, infasurati in bacon, la gratar.

Timp de preparare

25 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

6 ardei kapia medii

200 g branza moale

30 g busuioc

2 linguri de ulei de masline

1 catel de usturoi

6 felii de bacon

sare si piper

Mod de preparare

Spala bine ardeii, apoi taie-le capetele si curata-i de seminte. Rade branza sau tai-o cubulete si amestec-o cu busuiocul, uleiul, usturoiul, sare si piper dupa gust.

Umple ardeii cu branza, apoi infasoara-i in bacon. Prinde-i cu o scobitoare pe fiecare, apoi pune-i pe gratarul incins aproximativ 3 minute pe ambele parti.

Serveste ardeii umpluti cu branza, infasurati in bacon calzi, imediat ce i-ai pregatit.

Citeste si despre