Pasta de avocado

| | Actualizat: 2014-01-22 13:45:15

Proprietatile fructului de avocado au fost adesea laudate, astfel incat o reteta care sa foloseasca acest aliment este binevenita.

Timp de preparare

15 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

2 fructe avocado, coapte

1 rosie mare

1 ceapa verde

1 catel usturoi

1/2 lamaie (zeama)

1 lingurita ulei de masline

sare

patrunjel

Mod de preparare

Curata avocado de coaja, taie-l pe jumatate si scoate-i samburele.

Taie pulpa obtinuta in cubulete mici. Procedeaza in acelasi mod si cu rosia si tai-o cat mai marunt, iar ceapa, usturoiul si patrunjelul trebuie sa le tai foarte fin.

Amesteca toate ingredientele intr-un bol, apoi, folosind un blender, transforma-le intr-o pasta fina. Adauga uleiul de masline si potriveste pasta de gust, adaugand putina sare.

Serveste pasta de avocado cu chips-uri tortilla.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre