Mousse de somon

| | Actualizat: 2014-01-22 13:44:44

Mousse-ul de somon se potriveste foarte bine cu paine prajita si se poate servi sub forma de tartine atunci cand ai invitati.

Timp de preparare

15 minute

Dificultate

Usoara

Ingrediente

200 g somon afumat

1 lingurita zeama de lamaie

200 g smantana grasa

sare

Mod de preparare

Marunteste somonul in robotul de bucatarie, apoi mixeaza totul cu zeama de lamaie si smantana.

Potriveste amestecul de gust, adaugand sare dupa gust.

Serveste mousse-ul de somon pe tartine de paine prajita sau pe rondele de castravete. Orneaza tarinele de somon cu frunze de marar sau patrunjel.

Trucuri

Ai grija la cantitatea de sare adaugata, deoarece somonul este sarat.

Inlocuieste smantana cu aceeasi cantitate de crema de branza, pentru un gust deosebit.

Pastreaza mousse-ul la rece, pana in momentul servirii.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre