Drob de ciuperci

| | Actualizat: 2012-05-09 15:33:04

Drobul de ciuperci se potriveste de minune intr-un meniu vegetarian.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

1 legatura usturoi verde

5 oua

1/2 legatura patrunjel

1,5 kg ciuperci

2 legaturi ceapa verde

sare

piper

3 linguri ulei masline

Mod de preparare

Curata ciupercile de pielite, toaca-le marunt, apoi pune-le la calit in uleiul de masline.

Adauga partea alba de ceapa, tocata si ea marunt.

Intr-un bol incapator amesteca ciupercile calite cu ceapa verde tocata marunt, patrunjelul, ouale si usturoiul maruntit.

Potriveste compozitia de gust cu sare si piper. Pune compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Da tava la copt, circa 25 de minute, la foc mediu.

Serveste drobul de ciuperci bine racit, taiat in felii groase.

Trucuri

Serveste drobul cu rosii cherry si cas de oaie.

Tipul bucatariei

Internationala

Citeste si despre