Ardei umpluti

| | Actualizat: 2013-03-04 14:51:46

O delicioasa reteta de ardei umpluti, recomandata pentru bebelusii de 6-7 luni.

Timp de preparare

lung

Ingrediente

  • 4 ardei potriviti
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 lingurite de orez
  • un miez de ceapa
  • 1 rosie
  • piept de pui
  • Mod de preparare

    1. Ardeii se curata de cotor si  seminte.
    2. Morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica.
    3. Pieptul de pui se taie marunt marunt, (se poate da prin masina de tocat carne) la fel si ceapa.
    4. Se amesteca cu orezul si morcovii.
    5. Cu compozitia obtinuta se umplu ardeii lansand un pic de spatiu ca sa aiba loc orezul sa creasca.
    6. Rosia se curata de cotor, de coaja si se da prin sita (eu folosesc strecuratoare de ceai) ca sa iasa semintele.
    7. Se amensteca apoi cu un 2 pahare cu apa si se toarna peste ardei.
    8. Se fierb la foc mic, cu capacul pus, aproximatv o ora.

     

    Citeste si despre