Secrete de machiaj de la vedete

| | Actualizat: 2014-01-14 16:07:17

Machiajul vedetelor reprezinta o sursa de inspiratie pentru femei si impune adesea tendintele in frumusete. Este important sa stii ca nu doar produsele de machiaj foarte scumpe sunt cele care ofera aspectul stralucitor pe care-l afiseaza celebritatile prin reviste si pe micul ecran. Exista si cateva secrete care ajuta aceste produse sa "stea" mai bine pe tenul lor si sa le redea aspectul radiant de care au nevoie! Si modul in care combina nuantele conteaza la fel de mult in aspectul final al machiajului. Iata cateva secrete de machiaj de la vedetele hollywoodiene!

1. Kim Kardashian - machiaj natural

Machiajul elegant pe care-l afiseaza Kim Kardashian zilnic nu este deloc complicat si greu de realizat. Vedeta pune frecvent accentul pe buze si adopta un machiaj discret al ochilor, cu accente puternice pe mascara, pentru a scoate in evidenta restul tenului. Nu ai nevoie de prea multe produse de machiaj. O mascara foarte buna si un ruj rosu aprins sunt produsele de baza intr-un machiaj natural, dar de impact, de vedeta.

2. Demi Moore - hidratarea si demachierea

Demi Moore nu a epatat niciodata in machiaj si coafuri, insa de fiecare data cand a aparut la un eveniment prestigios, machiajul i-a stat perfect pe ten. Vedeta sustine ca are un secret pentru care produsele de machiaj se asaza foarte bine pe fata: hidratarea si demachierea. Actrita a declarat ca nu omite niciodata sa isi demachieze tenul dimineata si seara, indiferent daca a fost sau nu machiata in ziua respectiva. Considera ca este un pas obligatoriu pentru un ten sanatos si stralucitor, indiferent de varsta.

3. Keyra Knightley - conturul ochilor

Mascara si dermatograful reprezinta armele sau piesele de rezistenta ale machiajului vedetei. Actrita mizeaza pe conturul ochilor mai mult decat pe orice alta parte a tenului. Foloseste un machiaj puternic la ochi, conturat cu creion negru si intarit de o mascara foarte voluminoasa, iar restul tenului este cat mai natural cu putinta. Foloseste un glos roz pal, pentru definirea conturului buzelor si un fard de obraz rose pentru a sublinia frumos linia pometilor.

4. Angelina Jolie - stralucire

Angelina Jolie nu a fost niciodata adepta machiajelor puternice si stridente. Indiferent ca a fost vorba de Oscaruri sau de participarea la o emisiune televizata, simplitatea pe care o adopta Angelina in machiaj este arma prin care-si subliniaza frumusetea naturala irezistibila. Potrivit specialistilor, Angelina adora stralucirea oferita de pudra de fata sau perlele de obraz cu particule stralucitoare. Este accentul glam pe care-l pune intotdeauna in machiajul natural.

5. Zooey Deschanel - machiajul retro

Zooey Deschanel este una dintre cele mai in voga tinere actrite de la Hollywood. Machiajul retro adoptat de vedeta a atras din plin atentia si a fost copiat de o multime de amatoare ale acestui stil revenit la moda. Pentru a crea un aspect vintage din machiaj, este important sa pui accent pe dermatograf, gene false sau mascara foarte buna si buze bine conturate, in culori aprinse. Tot acest amalgam puternic de nuante este "stins" cu un fard de obraz cald si pal, in nuante de piersica sau roz. Accentueaza linia superioara a pleopei superioare cu dermatograf sau fard negru, aplica genele false sau rasuceste-le pe ale tale cu o mascara pentru volum si nu uita sa le conturezi si pe cele de pe pleoapa inferioara. Aplica rujul, conturand finut buzele, si nu uita de fardul de obraz pentru finalizarea machiajului.

Citeste si despre