Cei trei purcelusi la Teatrul Excelsior

| | Actualizat: 2016-10-07 14:07:46

Cei trei purcelusi la Teatrul Excelsior

Teatrul EXCELSIOR deschide Stagiunea 2016-2017 cu spectacolul pentru copii Cei trei purcelusi dupa James Orchard Halliwell-Phillipps, in regia lui Stelu Milu, marti, 11 octombrie, de la ora 19.00.

Conceput ca un spectacol viu si colorat, Cei trei purcelusi va avea premiera oficiala intr-un cadru feeric, evenimentul fiind insotit de un vernisaj al micilor artisti de la Gradinita 206, indrumati de pictor Maria Iosub. Din distributia spectacolului fac parte Silvana Ionescu, Mihaela Coveseanu / Magda Condurache, Ciprian Cojenel, Stelian Milu si Tudor Pirvu.

Scrisa in 1843 de James Orchard Halliwell-Phillipps, povestea a fost adaptata pentru micii spectatori ai zilelor noastre. Actiunea s-a mutat din padure intr-un parc, unde Piggy (purcelusul artist), Purcy (purcelusul sportive) si Porky (purcelusul constructor) se joaca, isi traiesc viata in deplina pace si armonie cu celelalte vietuitoare. Transformarile societatii moderne se aplica si acestei povesti.

Lupul, personajul negativ, a devenit antreprenor si incearca prin toate mijloacele sa obtina terenul pe care este amplasat parcul pentru a face afaceri imobiliare care sa il imbogateasca. Interesele meschine ale Lupului vor fi descoperite, el isi va pierde prietenii si va fi pedepsit cu inchisoarea. Legea si dreptatea, aparate de politistul Sticlete, se vor instaura din nou in parcul celor trei purcelusi.

Categoria de varsta: 3+

Durata spectacolului: 1h 10 min

Mai multe detalii si noutati despre spectacolele si programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe site-ul nostru  www.teatrul-excelsior.ro.

Biletele se pot cumpara de pe site-ul bilet.ro si de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.

Citeste si despre