5 idei pentru etichetele cadourilor de Craciun

| | Actualizat: 2013-03-05 17:53:42

Mai sunt cateva zile pana cand Mos Craciun va poposi in casuta ta si va lasa cadourile sub bradut. Si, pentru ca fiecare membru al familiei sa-si identifice darul care i-a fost pregatit, Mosul s-a gandit sa le impacheteze pe toate frumos si sa ataseze fiecaruia cate o eticheta speciala, cu numele posesorului. Si nu orice fel de etichete, ci unele facute cu multa dragoste si daruire, manual. Iata cateva idei interesante si dragalase de etichete pe care le puteti face impreuna cu copiii pentru cadourile de Craciun!

1. Etichete standard, printate

Exista pe internet o multime de sabloane simpatice de etichete pentru cadourile de Craciun. Daca esti in criza de timp, iar Mosul aproape ca bate la usa, atunci mergi pe varianta sigura si printeaza cateva astfel de etichete, cu modele de braduti, Mos Craciun, fulgi, clopotei sau ce alte figurine doresti si ataseaza-le apoi cumintele fiecarui cadou in parte.

2. Etichete tip felicitare, homemade

Etichetele pentru cadouri pot avea un aer si mai interesant daca sunt create manual, de tine sau chiar de copilul tau. Faceti niste felicitari de dimensiuni mai mici, pe hartii sau cartoane colorate, compostati-le la un capat si agatati-le niste sfoara sau panglica, pentru a putea fi prinse sau atasate cadourilor. In interior, scrieti pentru cine este cadoul. Pe partea din fata a felicitarii, lasa copilul sa se distreze creand modele de braduti, oameni de zapada sau alte simboluri ale sarbatorilor de iarna.

3. Etichete clasice, pictate

O alta idee simpatica de etichete de cadouri este aceea in care decupezi bucati de carton in forma trapezoidala (clasica), le agati cate o fundita din panglica si apoi lasi copilul sa le picteze cu acuarele, in ton cu specificul sezonului. Recomanda-i sa picteze fulgi de zapada, oameni de zapada, reni, stelute etc.

4. Etichete din felicitari

Ai prin casa felicitari de Craciun, de mici dimensiuni, nefolosite pana acum? Iata ocazia perfecta pentru a le transforma in etichete pentru cadourile Mosului de sub brad. Decupati-le mai mici, zimtati-le pe margini, compostati-le la un colt si atasati-le sfoara. In interior, scrieti numele destinatarului la care trebuie sa ajunga darurile si apoi atasati-le de cadouri.

5. Etichete in forma de braduti

In locul formei clasice, trapezoidale, pe care o au in general etichetele pentru cadouri, puteti crea astfel de accesorii in forma de diverse figurine de Craciun. Ia impreuna cu copilul mai multe bucati colorate de carton si desenati pe ele diverse modele de braduti, oameni de zapada, fulgi de nea, reni, acadele in forma de baston etc. Apoi, decupati-le si scrieti pe una dintre fete numele persoanei care va primi cadoul. Compostati-le in partea de sus, superioara, atasati-le o sfoara sau panglica si legati-le de cadou.

Citeste si despre