Cele mai bune ghiozdane. Idei pentru orice buget

| | Actualizat: 2012-08-29 10:19:38

Ghiozdanul pentru gradinita sau scoala este unul dintre accesoriile care trebuie schimbate la inceputul fiecarui an scolar. In fiecare sezon apar tendinte noi in materie de modele, materiale, marimi sau culori, iar micutul tau vrea sa tina pasul cu moda si sa se innoiasca de fiecare data. Chiar daca ghiozdanelul copilului este inca in stare buna, ii poti face pe plac prichindelului tau si poti cumpara unul nou la buget redus. Noi iti prezentam 7  oferte de ghiozdane pentru toate buzunarele!

1. Lamonza - Ghiozdan gradinita Kinder

Ghiozdanelul Kinder de la Lamonza este unul dintre cele mai ieftine de pe piata si este dedicat copiilor intre 4 si 7 anisori. Este destul de spatios si are mai multe buzunarase in care micutul isi poate baga toate rechizitele si jucariile necesare pentru gradi sau clasa pregatitoare. 26.99 lei, Toyz.ro

2. Ghiozdan pentru clasele primare

Iata un model tare simpatic de ghiozdanel pentru copii, care poate fi folosit atat la gradinita, cat si in clasele primare, pentru clasele I-IV. Poate fi purtat atat de fetite, cat si de baieti, si are cateva imprimeuri si desene haioase, care-l personalizeaza si il fac sa fie deosebit. Micutul tau va fi tare admirat pentru noua achizitie pentru scoala!

 

49.50 lei, jucarila.ro

3. Ghiozdan Winnie The Pooh

Ghiozdanelul pentru scoala Winnie The Pooh este laudat pentru confortul pe care il ofera. Este unisex, deci poate fi purtat atat de baietei, cat si de fetite, si este suficient de incapator incat sa poata fi luat pe post de rucsac, in excursii sau vacante.

 

75 lei, Kidcity.ro

4. Ghiozdan gradinita Spiderman Essence

Iata un model de ghiozdan extrem de la moda printre baietei, imprimat cu celebrul personaj de desene animate si film, Spiderman. Daca Omul Paianjen este si eroul copilului tau, nu ezita sa ii cumperi acest ghiozdanel, dedicat in special copiilor de gradinita, cu varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani.

 

105 lei, piciorus.ro

5. Rucsac ergonomic Arsuna Wall E

Rucsacul pentru prichindei personalizat Wall E este ergonomic, adaptandu-se perfect formei coloanei vertebrale si spatelui, protejand-o de o eventuala deteriorare. Modelul este haios si viu colorat, este foarte spatios si este creat din materiale non-toxice. Ghiozdanul include chiar insertii reflectorizante.

 

125 lei, emag.ro

6. Ghiozdan Trolley Barbie

Iata un tip de ghiozdan-troler perfect pentru fetite. Viu colorat, practic si personalizat cu Barbie, ghiozdanelul este perfect pentru fetitele cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Poate fi purtat si ca rucsac, pe umeri, si poate fi tras si pe role, atunci cand este foarte greu.

 

179,90 lei, Noriel.ro

7. Troler copii Hot Wheels Battle Force 5

Unul dintre cele mai la moda modele de ghiozdane pentru copii este trolerul. Cu ajutorul trolerului, micutul tau nu mai simte presiunea pusa de greutatea ghiozdanului pe umeri sau spate, protejandu-l. Cele mai multe modele de trolere sunt dotate atat cu maner de tragere, cat si cu bretele ajustabile, astfel incat sa poata fi folosit si ca ghiozdan clasic. Insa atunci cand rucsacul este supraincarcat si foarte greu, este recomandat sa fie folosit pe post de troler. Rucsacul de scoala pentru copii este adesea criticat din cauza ca strica postura micutilor, cocosandu-i, sau ca se face vinovat de dureri de spate. Ghiozdanele-troler previn astfel de neplaceri.

 

249.90 lei, comandajucarii.ro

Citeste si despre