6 rochite de primavara pentru fetite

| | Actualizat: 2014-04-01 14:24:27

Rochitele de primavara pentru fetite au inceput sa umple rafturile magazinelor de moda pentru copii din toata tara si sa ofere domnisoarelor mici si mari modele nou-noute, inspirate din tendintele din moda pentru primavara-vara 2014 din strainatate. Imbraca-ti fetita in cele mai frumoase, vesele si colorate rochite de sezon. Iata 6 rochite dragalase din care sa te inspiri pentru garderoba de primavara a fetitei tale!

1. Rochita cu imprimeu vesel

Daca iti place sa iti imbraci fetita cat mai vesel, atunci o rochita viu colorata, imprimata cu model de sezon, este o alegere perfecta pentru zilele insorite si calduroase de primavara.

2. Rochie inflorata pentru fetite

Potrivit designerilor vestimentari, florile, un element central in moda pentru primavara-vara 2014, ar trebui sa se regaseasca imprimate si pe hainutele fetitei tale, in acest sezon. Asortata cu o palarie haioasa, care sa-i protejeze crestetul de razele soarelui si niste pantofiori colorati, rochita va fi o piesa de colectie in garderoba de primavara a copilului tau.

3. Culori vesele

Culorile vii si aprinse raman in voga in moda pentru copii in sezonul de primavara.

4. Rochita cu buline

Daca fetita ta nu este pasionata de floricele, imprimeul cu bulinite este o alegere potrivita pentru ea.

5. Rochita cu dungi

Nu doar floricelele si bulinele sunt imprimeuri la moda in aceasta primavara. Si dungile raman in tendinte si cu cat sunt mai colorate, cu atat sunt mai potrivite pentru fetitele cochete si in pas cu moda. Alegere o rochita colorata in nuante calde, vei face o alegere foarte inspirata pentru garderoba fetitei tale.

6. Rochita din dantela

Dantela este unul dintre materialele care s-au tot purtat si care raman la moda si in sezonul de primavara-vara 2014. Reprezinta o alegere foarte eleganta si inspirata pentru evenimentele importante la care urmeaza sa participe fetita ta, in acest sezon.

Citeste si despre