Bebelus din Dej, mort la trei zile dupa nastere. Mama sustine ca medicul a refuzat sa o consulte

| | Actualizat: 2019-02-14 16:54:54

Un bebelus s-a stins din viata la doar trei zile de la nastere, iar mama sustine ca aceasta tragedie s-a intamplat din cauza medicului care a monitorizat-o pe intreaga perioada a sarcinii.

Tanara din Dej a povestit pentru reporterii Observator ca, dupa ce a ramas insarcinata a fost consultata si monitorizata de un medic arab, la cabinetul particular al acestuia. Cand a ajuns in luna a opta de sarcina, femeia s-a simtit rau si a mers la medicul sau curant, dar nu l-a gasit la cabinet.

Astfel, viitoarea mamica a mers la spitalul din Dej, unde lucra medicul, insa acesta a refuzat sa o consulte, pe motiv ca avusese destui pacienti in acea zi. In aceste conditii, femeia a fost consultata de un alt medic, a doua zi, potrivit observator.tv.

Bebelusul a murit asfixiat din cauza cordonului ombilical

In urma cu cateva zile, femeia a ajuns la spital pentru a naste si sustine ca nu i s-a facut nicio ecografie pentru a observa pozitia fatului.

Femeia a nascut natural, pentru ca in spital nu exista medic anestezist si implicit nici posibilitatea unei operatii de cezariana.

Bebelusul a murit dupa trei zile, din cazua complicatiilor aparute in urma infasurarii cordonului in jurul gatului.

Parintii vor sa il dea in judecata pe medicul arab pentru malpraxis.

 

Citeste si despre