Sotia lui Andrei Stefanescu, REACTIE dupa criticile la adresa sotului sau:"Va lamuresc de ce a pupat copilul"

| | Actualizat: 2020-06-24 11:58:40

Sotia lui Andrei Stefanescu le raspunde celor care l-au acuzat pe prezentator ca nu are coronovurus, ci a mintit inprivinta diagnosticului.

Andrei Stefanescu a fost atacat in mediul online si pentru ca si-a pupat baietelul inainte de a pleca la spital. Iar oamenii i-au reprosat si faptul ca si-a putut copilului, imediat  dupa ce a aflat ca testul sau la Sars-Cov-2 este pozitiv. Artistul este asimptomatic si se afla internat la spitalul "Matei Bals" din Capitala.

Ce le-a raspuns sotia lui Andrei Stefanescu

"Va lamuresc eu de ce si-a pupat copilul: fiindca si inainte sa primeasca telefonul ca e pozitiv il pupase. si de dimineata il pupase, si seara la culcare il pupase, si de o suta de ori pe zi il pupase, in fiecare zi.

Fiindca, ce sa vezi?! Locuieste in aceeasi casa cu copilul si cu nervasta, nu a picat in clipa aia din Luna infectat, ca sa transmita virusul, infectat era si inainte de telefon, si cu o zi inainte, si cine mai stie de cand, chiar credeti ca mai conta sau ca era mai periculos dupa ce a aflat rezultatul? Era tot el, nu avea simptome nici inainte, nici dupa aflarea rezultatului.

Putin creier si putina logica, atat e necesar ca sa nu bati campii laolalta cu toti imbecilii de pe FB, doar putin. Desigur, unde e cazul, ca de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere," a precizat Antonia, sotia lui Andrei Stefanescu pe Instagram.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Alina Puscas si Adriana Trandafir sunt celelalte vedete care au fost confirmate cu noul coronavirus

Citeste si despre