Ce le spune Tudor Chirila copiilor sai mereu. Ce principii vrea sa le insufle artistul

| | Actualizat: 2022-07-04 21:15:54

Tudor Chirila, unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, a vorbit recent despre educatia pe care le-o ofera copiilor sai. 

Foarte discret cu viata sa personala, artistul a preferat sa tina departe de lumea mondena relatia pe care o are cu Iulia Mazgan si foarte rar a facut dezvaluiri despre cei doi copii pe care ii are impreuna cu aceasta. 

Recent insa, Tudor Chirila a marturisit ca doreste sa ii incurajeze pe copiii sai spre arta si le vorbeste mereu despre ce inseamna sa pui pasiune in munca pe care o faci. 

„Mi-aș încuraja copiii copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere. Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja. Sunt destul de mari să înțeleagă că nimic nu se poate face fără multă repetiție și că dacă vrei să fii bun trebuie să repeți în orice vrei: bucătărie, arhitectură, orice. Atunci când există pasiune în ceea ce faci, nu simți că muncești, nu simți când trece timpul”, a spus Tudor Chirilă pentru spectacola.ro.

Citeste si despre