Andreea Balan, tablou de familie, de Craciun, alaturi de fetitele sale si Victor Cornea!

| | Actualizat: 2023-12-29 11:19:17

Andreea Balan pare mai fericita ca niciodata si se pare ca linistea de care avea atata nevoie a poposit in viata ei fix cand se astepta mai putin. Cei patru au petrecut Craciunul impreuna si au avut parte de o sedinta foto speciala.

Andreea Balan postat imaginile pe retelele de socializare si a tinut sa le transmita internautilor si un mesaj emotionant, cu ocazia zilei sfinte de Craciun:

„Magia Craciunului este despre iubire si familie 😍Iar iubirea este cea mai inalta si pura forma de existenta🙏Va dorim un Craciun Fericit ,plin de iubire, liniste si pace sufleteasca alaturi de persoanele dragi 💝”, a scris artista, in dreptul fotografiilor postate.

Victor Cornea se comporta ca un tata cu cele 2 fetite ale artistei, iar micutele sunt extrem de fericite in prezenta tenismenului, asa cum au observat internautii.

„Ma inclin! Andreea noastra si-a dorit dintotdeauna un barbat care s-o iubeasca si sa-i accepte minunatiile, dar cel mai important ca barbatul din viata ei sa fie un exemplu pentru fetite. Tu ai tot: iubire, respect, educatie , munca, disciplina si rezultate remarcabile. Felicitari si succes! 👏”, i-a scris o internauta, in comentariu, Andreei Balan.

  • Surse: click.ro, instagram.com
  • Foto: Instagram

Citeste si despre