Fetita Biancai Dragusanu, agresata la gradinita: "A stat cu vanatai 7 zile"

| | Actualizat: 2021-06-01 21:33:22

 

Bianca Dragusanu a facut recent dezvaluiri socante despre fiica ei. Micuta Sofia a stat 7 zile cu vanati, in urma unui incident petrecut la gradinita. 
Ce a patit fiica Biancai Dragusanu la gradinita 
Bianca Dragusanu a fost invitata la Teo Show, unde a facut o dezvaluire socanta. Blonda a marturisit ca fiica ei a trecut printr-o trauma la gradinita si a decis sa o mute la o alta institutie scolara. 
Bianca a povestit ca fiica ei a fost muscata de un alt copil in timp ce era la gradinita. Muscatura a fost una atat de puternica incat Sofia a stat cu vanatai 7 zile, iar urmele dintilor ramasese pe piciorul micutei. 
“Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.
S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit afacerista în cadrul emisiunii moderată de Teo Trandafir și Bursucu la Kanal D.

Fetita Biancai Dragusanu, Sofia, in varsta de 4 ani, a trait o trauma la gradinita. Micuta a fost agresata de un alt copil, care a muscat-o atat de tare incat micuta a stat cu vanatai 7 zile. 

Bianca a fost foarte revoltata in urma acestui incident si a luat masuri imediat. Fosta sotie a lui Victor Slav si-a mutat fetita la o alta gradinita. 

“Am schimbat gradinita tot din cauza unor daunatori. A venit cu o vanataie, i se vedeau si dintisorii. Se urcau pe un tobogan, a sarit, a muscat-o. A stat cu vanataia sapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastra. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupatie.

S-a dus la gradinita si, intr-un moment de neatentie, o alta fetita a muscat-o de picior. A venit acasa cu o vanataie, n-am inteles circumstantele, totusi, nu e de vina copilul, dar cum sa reactionezi asa. A stat vanata sapte zile, avem tot felul de evenimente in fiecare zi”, a povestit afacerista in cadrul emisiunii moderata de Teo Trandafir si Bursucu la Kanal D.

 

Citeste si despre