Bebelus nascut cu par alb, la fel ca mama lui

| | Actualizat: 2019-04-18 11:28:00

Cate sanse sunt ca patru persoane din aceeasi familie sa se nasca avand acelasi semn distinctiv? Exista in lume perosane care s-au nascut cu o suvita de par alb. Aceasta trasatura nu este comuna. Dar exista familii in care acest semn din nastere a fostv transmis din generatie in generatie.

Este cazul unei tinere, Brianna Worthy ( 23 de ani) din Ridgeland, Carolina de Sud si a fiicei sale, MilliAnna (2 ani). Ambele s-au nascut cu un smoc alb de par, in frunte, la fel ca bunica si strabunica lor.

S-a considerat ca fata a mostenit un "semn genetic din nastere", aceasta trasatura fiind foarte rara.

De ce apare acest semn

Specialistii spun ca acest lucru se intampla din cauza poliozei, o afectiune care se manifesta prin lipsa pigmentului in par si pe piele.

"Nu suntem sigure de unde s-a mostenit exact acest semn din nastere, deoarece bunica mea a fost adoptata si nu si-a cunoscut familia biologica. Ma asteptam sa mosteneasca si fiica mea. Si de indata ce am vazut-o dupa nastere am fost foarte incantata ca are si ea suvita alba", a spus Brianna, mama micutei MilliAnna.

Cele doua primesc foarte multe coplimente de la cei din jur pentru infatisarea lor, dar Brianna a recunoscut ca sunt si persoane care o privesc ciudat pe fetita, dar spera ca micuta sa nu aiba vreun complex din aceasta cauza.

Citeste si despre