Lotiunea de protectie, cat de des o schimbam?

| | Actualizat: 2008-08-13 00:00:00

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Diana Capatana

 

Atat lotiunile de soare bazate pe oxid de zinc sau dixiod de titaniu, cat si cele pentru adulti se pot deteriora dupa o perioada de timp, de aceea este recomandat sa fii atenta la data de expirare a produsului. In cazul in care nu gasesti data de expirare, produsul s-a uscat, si-a schimbat culoarea sau consistenta, cel mai indicat si sigur este sa cumperi unul nou.

Daca stai sa te gandesti la durerea si afectiunile produse pielii bebelusului tau de catre arsuri, chiar nu se merita sa folosesti produsul de anul trecut doar pentru a reduce niste cheltuieli.

Foloseste lotiunea pentru corpul bebelusului – maini, picioare, gat, umeri, prin masarea cu delicatete a acestor zone. Pentru fata poti folosi lotiunile de soare pe baza de roll-on, pentru obraji, nas si barbie. Acestea se aplica usor si nu necesita masaj, de asemenea cu ajutorul lotiunii roll-on este mult mai usor sa eviti ochii bebelusului.

Nu uita ca razele soarelui nu sunt de partea ta, lotiunile de soare sunt o buna idee, insa evita expunerea bebelusului intre orele 10 si 14.

Iti recomandam Lapte de protectie solara pentru bebelusi - FPS 50+ NIVEA Baby, cu o formula special creata pentru pielea bebelusilor, asigurand protectie UV ultra-eficienta datorita sistemului echilibrat de filtre UVA/UVB, rezistenta la apa.

Citeste si despre