Caciulita bebelusului primavara

| | Actualizat: 2009-05-18 00:00:00

Articol scris la sugestia cititoarei noastre

Elena Craciun

 

Fiecare dintre noi asteapta cu nerabdare venirea primaverii, iar unul dintre motive este acela ca ne dorim cu totii sa scapam de caciuli. Stim bine ca si cei mai multi dintre copii suporta cu greu caciulitele pe cap si, firesc, vine si intrebarea: primavara ii mai punem bebelusului caciulita pe cap?

Raspunsul este da, diferenta fiind aceea ca putem incepe sa-i punem bebelusului pe cap caciulite mult mai subtiri, sepcute sau palarioare, fara sa mai fie nevoie s-o acoperim cu gluga.

O sa te intrebi probabil in continuare: de ce trebuie sa-i mai pui caciulita pe cap? Afara este oricum cald! Cresterea temperaturii de afara nu inseama renuntarea la caciulita bebelusului. Caciulita bebelusului nu inseamna doar protejarea capului celui mic de temperaturile scazute, ci si protejarea de razele puternice ale soarelui.

Asa incat, fie ca vorbim de caciulita, sepcuta sau palarioara, aceasta trebuie sa existe pe capul bebelusului pe tot parcursul anului atunci cand il scoti afara.

Pentru primavara, cele mai indicate caciuli pentru bebelusi sunt cele care le protejeaza atat fata cat si ceafa (cu cozoroc si cu aparatoare pentru ceafa). La fel de potrivita este si o palarioara cu boruri largi!

Iar pentru ca protectia solara a bebelusului tau sa fie perfecta, alege o crema de protectie solara pentru bebelusi si aplic-o pe zonele expuse si neacoperite de hainute: maini, picioare, fata, gat.

Noi iti recomandam Crema de protectie solara pentru bebelusi de la NIVEA Baby. Aceasta are un factor de protectie 30 si protejeaza eficient impotriva arsurilor solare si a efectului negativ indus de actiunea razelor UV.
 

Citeste si despre