Salata de sfecla cu piept de pui si cascaval Delaco Sofia

| | Actualizat: 2014-01-20 11:12:14

Ingrediente

6 felii piept de pui

4 sfecle rosii mijlocii fierte sau coapte, decojite

1 mar verde

6-8 morcovi mici

150 g cascaval Delaco Sofia

1 lamaie mare

1 lingura de hrean ras cu smantana

o lingura de ulei

sare si piper macinat

Mod de preparare

Aceasta salata este foarte satioasa si o sa le placa cu siguranta celor mici. 

Pieptul de pui se pune la inabusit cu o lingura de ulei si o jumatate de ceasca de apa, pana se fragezeste si se rumeneste usor. Cand e gata, il scoti pe o farfurie si il lasi sa se raceasca.

Apoi tai cubulete mici pieptul de pui, sfecla, cascavalul, morcovii si marul curatat de coaja si le amesteci intr-un bol. Condimentezi si adaugi zeama de lamaie dupa gust.

Pofta buna!

Citeste si despre