Cartofi la cuptor cu cascaval Delaco Sofia

| | Actualizat: 2013-02-06 14:55:29

Pentru 4 portii

Ingrediente

1 kg de cartofi mici

piper alb proaspat rasnit

40 g unt topit

100 g cascaval Delaco Sofia

2 oua

375 ml smantana

40 g unt maruntit

4 ciuperci champinions mari

1 lingurita de patrunjel verde tocat

1 lingurita de oregano

Mod de preparare

Cartofii cu cascaval Sofia la cuptor sunt foarte gustosi iar celor mici o sa le placa la nebunie!

Trebuie doar sa cureti cartofii si ciupercile, le tai rondele si le condimentezi cu sare, piper si oregano.

Ungi apoi o tava cu unt si asezi in ea intai un strat de cartofi, apoi un rand de cascaval ras si la sfarsit ciupercile.

Cascavalul ramas il amesteci cu ouala si cu smantana, pe care le torni peste compozitia din tava.

Totul se pune la cuptor pentru 40 de minute, la temperatura de  180 °C.

Cand s-a rumenit frumos, se scoate de la cuptor, se presara pe deasupra abundent patrunjelul tocat si se serveste cu drag nazdravanilor.

Pofta buna!

Citeste si despre