Supa-crema de mazare

| | Actualizat: 2014-03-27 13:16:56

Daca ti-e pofta de o supa delicioasa si cremoasa, acum este cel mai bun moment pentru a incerca supa-crema de mazare. Este savuroasa, o prepari rapid, contine putine calorii si, daca mai adaugi in ea niste crutoane, vei obtine un gust incantator.

Timp de preparare

  60 min  

Dificultate

 usor  

Ingrediente

 500 g mazare congelata

2 cartofi

1 ceapa

1/2 radacina de telina

1 legatura de marar proaspat

sare, piper

4-5 linguri ulei de masline  

Mod de preparare

Caleste ceapa taiata marunt intr-o cratita. Intr-o alta cratita amesteca mazarea, telina si cartofii. Acopera-le cu apa si lasa-le sa fiarba la foc mediu, aproximativ 25 de minute, pana se inmoaie.

Dupa ce s-au fiert paseaza-le intr-un blender, apoi condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Supa-crema de mazare se serveste calda sau rece, cu crutoane, cu marar proaspat presarat deasupra.

Sursa foto: www.culinar.ro

Citeste si despre