Sos remoulade

| | Actualizat: 2012-08-03 15:25:20

Sosul remoulade, un alt sos celebru din bucataria franceza, are ca ingrediente de baza mustarul de dijon, caperele si ansoa.

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

4 lingurite capere, scurse

5 castraveciori murati, tocati marunt

2 fileuri ansoa, din conserva

300 g maioneza

2 lingurite mustar Dijon

3 lingurite tarhon proaspat, tocat marunt

3 lingurite de patrunjel proaspat, tocat

sare

piper negru macinat

Mod de preparare

Pune intr-un bol incapator caperele tocate, castraveciorii maruntiti, fileurile de ansoa si amesteca-le bine.

Adauga maioneza, mustar si verdeata tocata, apoi continua sa amesteci.

Asezoneaza, dupa gust cu sare si piper, apoi pune sosul la rece, pana in momentul servirii.

Trucuri

Serveste sosul remoulade alaturi de fripturi sau legume reci.

Tipul bucatariei

Franceza

Citeste si despre