Pasca cu ciocolata

| | Actualizat: 2012-04-07 21:05:14

Pentru ca de Pasti fiecare gospodina incearca sa isi arate maiestria in prepararea celor mai bune mancaruri, iti propunem o altfel de pasca, cu ciocolata.

Foto: crustabakes.wordpress.com

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

1 aluat tarta, gata cumparat

500 g branza de vaci

2 linguri cacao

4 oua

100 g ciocolata topita

200 g smantana dulce

20 g budinca de vanilie

150 g zahar pudra

1/2 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare

Intinde aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Separa albusurile de galbenusuri si mixeaza albusurile spuma, ca de bezea.

Pregateste apoi umplutura de branza. Mixeaza branzica de vaci, galbenusurile de ou, zaharul, budinca de vanilie, esenta, ciocolata topita si cele doua linguri de cacao.

Bate smantana bine, pana devine frisca, adaug-o la compozitia de branza si adauga si albusurile batute spuma.

Toarna compozitia obtinuta peste aluatul de tarta, apoi pune la copt, in cuptorul preincalzit, circa 45 de minute.

Trucuri

Serveste pasca bine racita, decorata cu coaja de portocala glasata.

Citeste si despre