Muschi de porc in aluat

| | Actualizat: 2014-01-07 17:21:53

Daca vrei sa iti surprinzi musafirii de sarbatori cu o friptura speciala, atunci alege un muschiulet de porc in aluat. Acesta se prepara foarte usor si are un gust incantator.

Timp de preparare

80 min

Dificultate

mediu

Ingrediente

450 aluat de foietaj

400 g muschi de porc

1 ceapa mare

300 g ciuperci

50 g smantana

1 morcov mare

1 galbenus

sare si piper

ulei

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare pune ulei la incis si rumeneste muschiul de porc pe ambele parti. Intre timp, mixeaza la blender ciupercile, ceapa si morcovii pana cand devin pasta. Scoate muschiuletul de porc pe un platou, iar in acelasi ulei caleste ceapa, ciupercile si morcovii pentru aproximativ 3 minute.

Adauga peste ele si smantana, apoi sareaza si pipereaza compozitia dupa gust. Intinde aluatul de foietaj, unge-l cu pasta de ciuperci si smantana si asaza peste el si muschiul. Inveleste-l apoi in aluat, unge-l deasupra cu galbenus de ou, apoi da-l la cuptor pentru o ora.

Citeste si despre