Bulion de carne

| | Actualizat: 2013-04-16 14:00:09

Bulionul de carne este ca o supa consistenta, concentrata si se poate prepara cu legume si mirodenii dupa gust, constituind un pranz ideal pentru micutul tau.

Timp de preparare

60 min

Dificultate

Medie

Ingrediente

800 g carne de vita

1 os cu maduva

2 pulpe de pasare

3 morcovi potriviti

1 telina

1 pastarnac

1 radacina patrunjel

frunze patrunjel verde

1 ceapa

3 l apa

2 linguri otet

1 ou

sare

piper

Mod de preparare

Pune carnea si osul la fiert in apa rece cu putina sare la foc lent si, cand incepe sa fiarba, spumeaz-o.

Adauga zarzavatul taiat marunt si lasa-le la fiert pana cand zeama se reduce cam la jumatate. Strecoara supa si drege-o cu oul, pe care il bati cu putina supa si adauga-l peste zeama si pune si otetul.

La final, pune patrunjel verde tocat marunt, sare si piper dupa gust.

Citeste si despre