Piure de cartof si dovlecel cu ficat de pui

| | Actualizat: 2013-03-11 14:35:15

O reteta gustoasa de piure de cartof si dovlecel cu ficat de pui. Reteta se recomanda pentru bebelusii de 7 -8 luni.

Timp de preparare

mediu

Ingrediente

  • 1 cartof
  • 1 dovlecel
  • 30 g ficat de pui
  • 2-3 fire de patrunjel
  • un pic de unt
  • Mod de preparare

    1. Se fiebe cartoful si dovlecelul (eu le fieb cu alte legume ca pentru supa);
    2. Ficatelul se poate fierbe sau se coace la cuptor in suc propriu;
    3. Se amenteca cu blenderul cartoful, dovlecelul si ficatelul de pui;
    4. Se adauga untul si un pic de zeama (supa) si patrunjel;
    5. Intr-o sticla se introduc: sucul de morcovi, zeama de lamaie si portocala;
    6. Se serveste cald;

     

    Citeste si despre