5 povesti nefericite de Ziua Indragostitilor

| | Actualizat: 2019-02-01 16:30:04

Nu exista niciun moment potrivit sa ti se franga inima. Si totusi, aceste povesti despre despartiri de Valentine’s Day sunt cu atat mai triste, daca ne gandim la semnificatia zilei in care s-au produs.

Elite Daily noteaza cinci povesti triste, care s-au produs de Ziua Indragostitilor.

1. Prefacandu-ma

„Am avut o iubita in facultate si stiam ca voiam sa ma despart de ea, pentru ca relatia noastra, teoretic, deja se terminase, dar era Ziua Indragostitilor si simteam ca toata lumea facea lucruri dragute, asa ca am simtit ca trebuie sa ma prefac in continuare.

Am dus-o la o intalnire frumoasa, dar a fost oribil si ne-am despartit in urmatoarea zi. Morala povestii: Daca trebuie sa te desparti de cineva, fa-o, nu trebuie sa simti presiune sa ramaneti impreuna.”

- Aimee, 26

2. Nota, te rog

„Eram cu iubitul meu si pregateam cina impreuna, intr-o seara, si am intrat pe laptopul lui pentru a verifica reteta. Am vazut un mail in care era confirmata rezervarea la un restaurant sofisticat pentru Ziua Indragostitilor.

Am fost super entuziasmata ca a planuit asta cu cateva luni in avans. Nu i-am spus niciodata ca am vazut mailul, dar i-am luat un cadou super dragut si am asteptat ca Ziua Indragostitilor sa vina. Cu o saptamana inainte de Ziua Indragostitilor, mi-a spus ca pleaca din oras in acea saptamana sa-si viziteze familia. Ma insela si a mers la o intalnire de Ziua Indragostitilor cu altcineva. Un prieten mi-a trimis o poza pe care cealalta persoana a postat-o cu ei doi la restaurant.”

- Sara, 25

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

 

Citeste si despre