14 poze pe care orice mama trebuie sa le aiba in telefon

| | Actualizat: 2012-08-22 13:21:49

Orice mama grijulie stie ca trebuie sa retina cat mai multe detalii despre micutul ei si despre lucrurile care au o legatura cu el. Din pacate, pana si o super-mamica mai uita anumite lucruri importante, dar tot raul spre bine. Cum in ziua de azi tehnologia este ultra-evoluata, toate chestiunile importante pot fi salvate pe telefon, ca imagine.

1. Pozele pot salva ziua

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ajungi la farmacie si sa nu mai stii exact care este cea mai buna pudra de talc pentru bebelusul tau? De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii in intarziere si sa nu mai tii minte unde ai parcat masina la mall? Ei bine, pentru a salva ziua si a preveni situatiile neplacute, ne-am gandit ca ar trebui sa stii ce poze trebuie sa tii in telefon. Sunt 14 cele pe care le-am depistat noi, insa tu poti salva orice poza crezi ca iti poate fi utila la un moment dat.

2. Marimea de la incaltaminte

Pozeaza marimea inscriptionata pe pantofii micutului tau. In acest fel, cand ajungi la magazinul de incaltaminte nu vei pierde timpul intrebandu-te oare cat poarta. La fel poti proceda si in cazul hainutelor. Vei vedea ca iti va fi mult mai usor sa-i gasesti articolele vestimentare potrivite, decat sa bajbai printre rafturi si sa cumperi ceva ori prea mare ori prea mic.

3. Locul in care ai parcat masina

Intr-o parcare cu imensa, cu multe iesiri, exista posibilitatea sa ratacesti masina. Pozeaza numarul locului de parcare, ca sa-l gasesti imediat ce iesi de la cumparaturi.

4. Produsele preferate ale copilului tau

Tine mereu in telefon o poza cu produsele preferate ale copilului tau. Daca se simte bine cu ele, nu ai de ce sa le schimbi.

5. Medicamentele copilului

Daca micutul tau s-a imbolnavit, este indicat sa tii in telefon o poza cu medicamentele pe care i le administrezi. In acest fel, nu vei uita denumirea produsului cand ajungi la farmacie.

6. Numele celui care i-a oferit un cadou copilului

A fost ziua micutului tau si casa este plina de cadouri? Nu mai tii minte cine ce i-a oferit? Atunci ai grija sa pozezi cadoul impreuna cu un carton pe care scrie numele celui care l-a oferit. Asa vei sti cui sa multumesti pentru cadou.

7. Jucaria preferata a copilului tau

Intotdeauna este bine sa ai o poza in telefon cu jucaria preferata a puiului tau. Daca o rataceste in parc, poti merge cu poza la magazin si poti cere o jucarie identica.

8. Jacheta copilului

Uneori, copiii pot fi foarte neatenti si pot pierde lucruri care tie nici nu ti-ar da prin cap. Spre exemplu, poate uita hanoracul la piscina sau ii poate fi furata geaca din vestiarul scolii. Daca arati poza, poate te ajuta cineva.

9. Bona copilului

Din motive ce tin de siguranta ta si a micutului tau, este bine sa ai in telefon o poza cu femeia care il are in grija pe pitic. Daca se intampla ceva, poti arata poza politiei.

10. Rucsacul copilului

Poza cu rucsacul copilui este din nou buna pentru siguranta lui. In cazul in care cineva il fura, poti arata poza politiei, iar sansele de a fi gasit, chiar si gol, sunt mult mai mari.

11. Cartile pe care vrei sa le cumperi

Intentionezi sa imbogatesti biblioteca celui mic cu o multime de carti, dar ai uitat titlurile? Poti preveni aceasta situatie, daca salvezi in telefon o poza cu numele cartilor pe care le cauti.

12. O poza recenta cu copilul

Este foarte important sa ai in telefon o poza cat mai recenta cu copilul tau. Fa-i o poza in care sa il prinzi din cap pana in picioare. Acest gest este recomandat daca urmeaza sa mergi cu piticul tau in locuri foarte aglomerate, unde se poate rataci.

13. Jucaria preferata de acasa de la prietenul copilului

Te-ai dus in vizita la niste prieteni de familie si micutul tau s-a indragostit de o jucarie ce apartine celuilalt copil? Pozeaza jucaria, ca sa o poti cauta in magazin.

14. Cea mai frumoasa tunsoare a copilului

In telefon, trebuie sa ai si o poza cu cea mai frumoasa tunsoare a puiului tau. O poti arata frizerului, ca sa stie cum sa-l tunda.

15. Eruptia de pe corpul copilului

Micutul tau s-a ales cu o eruptie de bubite rosii? Ar putea fi varsat de vant sau ar putea fi pojar, nu poti sti exact. De aceea, fa-i o poza si mergi cu ea la medicul pediatru.

Citeste si despre