7 vedete care au nascut natural

| | Actualizat: 2014-01-14 15:16:50

Vedetele care au avut curajul sa nasca natural pot fi considerate mamici eroinde, deoarece au infruntat cu vitejie durerile si disconfortul nasterii vaginale, pentru a trai aceasta experienta unica in viata. Iata cateva dintre cele mai curajoase mamici care au infruntat temerile, au trecut peste povestile ingrozitoare legate de nasterea naturala si au ales sa-si aduca pe lume copiii prin cea mai populara si veche metoda de nastere!

1. Analia Selis

Analia Selis este o vedeta din Romania care nu s-a lasat coplesitea de povestile terifiante legate de dureri si disconfort si a ales sa nasca pe cale naturala. Cantareata de origine argentiniana, stabilita de multi ani in Romania, a nascut-o pe fetita ei, Noa, in 3 ianuarie 2011. Vedeta a declarat ca experienta nasterii a fost minunata si coplesitoare.

2. Gisele Bundchen

Gisele Bundchen este una dintre mamicile norocoase care au trecut prin experienta nasterii naturale cu zambetul pe buze. Vedeta si-a nascut baietelul, pe nume Benjamin, pe cale naturala si a declarat ca a fost o experienta lipsita de dureri si disconfort puternic. In plus, celebrul manechin povesteste ca nici macar nu a acceptat sa i se administreze medicamente calmante. Conform declaratiilor ei, antrenamentele de yoga si meditatia pe care le-a facut pe parcursul sarcinii au ajutat-o sa-si controleze mai usor corpul si sa nu treaca prin experiente traumatizante la momentul nasterii. Vedeta a nascut copilul acasa, in apa.

3. Miranda Kerr

Celebrul model de talie internationala a devenit mamica in 6 ianuarie 2011, cand a adus pe lume, pe cale naturala, un baietel de 4.5 kilograme, pe nume Flynn. Vedeta sustine ca nasterea nu a fost deloc usoara si ca in timpul travaliului a trecut prin dureri groaznice, dar ca nu regreta decizia pe care a luat-o.

4. Jessica Alba

Nasterea naturala poate fi considerata in multe feluri, insa nicidecum zen. Cu toate acestea, frumoasa Jessica Alba a folosit acest apelativ pentru a descrie experienta nasterii naturale prin care a trecut cu prima ei fetita, Honor, in 2008. Actrita a folosit tehnici si exercitii Yoga si de meditatie pentru a trece mai usor prin aceasta experienta. Nu acelasi lucru s-a intamplat si la a doua nastere, cand a adus-o pe lume pe cea de-a doua sa fiica, Haven, in 2012. Vedeta sustine ca a trait mult mai intens aceasta nastere naturala si ca a trait momente intense, destul de inconfortabile, dar nicidecum ingrozitoare, asa cum vedem in filme sau auzim din povestile celorlalti.

5. Jojo

Jojo, pe numele sau adevarat Catalina Grama, este o vedeta din Romania care a fost nevoita sa nasca natural, desi avea programata o cezariana. Baietelul ei, Achim Ioan, nu a mai avut rabdare pana la interventia chirurgicala si a vrut sa-si cunoasca mamica ceva mai devreme, astfel ca vedeta a intrat in travaliu si a nascut in 10 iunie 2011, cu doua zile mai devreme decat era programata cezariana.

6. Kate Winslet

Experientele pe care Kate Winslet le-a trait la cele doua nasteri sunt impresionante si subliniaza un avantaj important pe care nasterea naturala il are in fata cezarienei. La prima sarcina, vedeta a tinut cu tot dinadinsul sa nasca pe cale naturala, dar imprejurarile medicale nefavorabile din timpul sarcinii au fortat-o sa recurga la cezariana, lucru care a afectat-o foarte tare pe plan emotional. In mod ciudat, actrita a declarat ca s-a simtit oribil ca nu a putut naste natural si simtea ca parca nici nu ar fi nascut vreun copil. Dupa un timp, vedeta a ramas din nou insarcinata si a reusit sa-si implineasca visul de a naste pe cale naturala. Experienta a avut un efect vindecator din punct de vedere emotional, dupa esecul primei experiente.

7. Megan Fox

Megan Fox este o alta vedeta care a preferat nasterea naturala in locul cezarianei. In 27 septembrie 2012, a adus pe lume un baietel frumos si sanatos, pe nume Noah Shannon, pe care-l are impreuna cu celebrul actor Brian Austin Green.

Citeste si despre