Biogenis - 5 ani in Romania, 10 ani in Europa!

| | Actualizat: 2012-04-19 15:51:00

BIOGENIS împlineşte anul acesta 5 ani de existenţa în România, iar grupul de banci de celule stem Famicord, din care face parte şi BIOGENIS, împlineşte un deceniu de când îşi desfaşoara activitatea în Europa.

De când a luat fiinţa în Varşovia, Polonia, în anul 2002, grupul de banci de celule stem Famicord, s-a aflat într-o continua expansiune.

 

De-a lungul celor 10 ani grupul s-a extins vizibil, ajungând în momentul de faţa sa aiba locaţii de stocare în 11 ţari,  sa lucreze în 7 laboratoare de prelucrare a sângelui şi sa numere peste 100.000 de parinţi care au apelat la serviciile grupului.

Înca din primii ani de la înfiinţare, în grupul din care face parte BIOGENIS, au fost eliberate probe care au fost utilizate cu succes în tratarea unor boli grave precum neuroblastom la o fetiţa de 8 ani, leucemie limfoblastica la un copil de 5 ani, suferinţa fetala acuta la un nou-nascut, sindrom mielodisplastic etc. Ultima proba eliberata în ianuarie 2011 a fost utilizata pentru tratarea Anemiei Fanconi la o fetiţa de 12 de ani.

Din dorinţa de a fi aproape de clienţii sai şi de a raspunde dorinţelor lor, de-a lungul celor 5 ani de activitate în România, BIOGENIS a lansat servicii noi, devenind:

  • prima banca românesca care stocheaza proba de celule stem în doua recipiente, la cererea clientului;
  • prima banca româneasca care stocheaza concentrat de celule stem, şi nu sânge integral;
  • prima banca româneasca ce izoleaza şi stocheaza în România celule stem mezenchimale din cordonul ombilical;
  • prima banca româneasca ce ofera posibilitatea unei asigurari integrale a costurilor aferente unui transplant de celule stem, cu acoperire de 200.000 de euro;
  • prima banca româneasca cu transport gratuit a probei oriunde în lume, în caz de utilizare, pentru copil şi rudele de gradul I şi II;
  • prima banca româneasca ce ofera posibilitatea de plata online cu cardul pentru serviciile sale.

Începând din anul 2011, BIOGENIS pune la dispoziţia clienţilor programul de bonusare 1,2,3, 200 prin intermediul caruia actualii şi viitorii clienţi au posibilitatea de a stoca gratuit proba de celule stem.

Citeste si despre