4 tatici celebri si grijulii

| | Actualizat: 2013-04-10 14:20:09

Exista cativa tatici celebri in showbiz care fac o figura frumoasa in postura de parinte si care ne induioseaza privirile ori de cate ori sunt vazuti in compania copiilor lor. Desi pe multi ii cunoastem din concerte, filme si alte ipostaze pentru care au devenit celebri, foarte rar avem ocazia sa ii vedem in rolul de tatici grijulii si sensibili! Iata cateva vedete masculine carora "meseria" de tatici li se potriveste manusa!

1. Ricky Martin

Ricky Martin este unul dintre cei mai sexy tatici din showbiz-ul international. Desi criticat si blamat pentru faptul ca vrea sa fie un tata homosexual, faimosul latin-lover nu s-a lasat afectat de remarcile negative la adresa lui si si-a indeplinit visul de a fi parinte. Cantaretul a apelat la o mama surogat pentru a deveni tatic, iar "rezultatul" a fost o frumoasa pereche de gemeni: Valentino si Matteo. Statutul de parinte l-a induiosat profund pe cantaret, care a devenit din ce in ce mai interesat de problemele copiilor din intreaga lume. Artistul a intemeiat "Fundatia Ricky Martin", prin intermediul careia ajuta copiii care au cazut victime ale violentei, ale traficului de fiinte umane etc.

2. David Beckham

Putina lume il vedea pe David Beckham, unul dintre cei mai celebri si sexy barbati ai planetei, in postura de tata. Dupa casatoria cu Posh Spice (Victoria), fotbalistul a devenit taticul a 4 copii: 3 baietei si o fata. Este un tata foarte dedicat, petrece foarte mult timp impreuna cu copiii lui si considera ca familia este cel mai de pret lucru pe care-l poti avea intr-o viata. Este unul dintre taticii care pot fi considerati modele de urmat.

3. Brad Pitt

Brad Pitt este un alt tatic celebru foarte dedicat si implicat. Actorul s-a autodeclarat intotdeauna un familist convins si nu a ezitat in nicio ocazie sa isi manifeste dorinta de a fi tata. Brad si-a dorit dintotdeauna o familie numeroasa. Iar visul i s-a indeplinit alaturi de frumoasa Angelina Jolie. Cei doi sunt parintii a nu mai putin de 6 copii, 3 naturali si 3 adoptati, iar surse din interior sustin ca Angelina ar fi insarcinata cu cel de-al saptelea copil al familiei. Potrivit acelorasi surse, Brad Pitt este in culmea fericirii. Intotdeauna a afirmat ca isi doreste foarte multi copii. Ipostazele in care este surprins actorul alaturi de copii sunt intotdeauna impresionante, acestea afisand mereu un tatic sensibil si grijuliu, care se vede ca isi iubeste copiii mai mult decat orice.

4. Johnny Depp

Johnny Depp este unul dintre actorii cei mai talentati de la Hollywood, dar nici in meseria de parinte nu se lasa mai prejos. Considerat de multi un artist ciudat si cu toane, Johnny Depp este un tatic normal si grijuliu acasa. Are grija sa indeplineasca toate dorintele copiilor lui si sa ii copleseasca cu dragostea pe care le-o poarta neconditionat. Pentru Johnny Depp, cei doi copii pe care-i are impreuna cu Vanessa Paradis (de care s-a despartit in 2012), Jack si Lily-Rose Melody, sunt cele mai importante fiinte din viata lui. Acesta a declarat in nenumarate randuri ca acestia ii ofera energia si puterea de a merge mai departe in fiecare zi si ca sunt ca o gura de aer pentru el, care ii ofera clipa de clipa motive pentru a trai.

Citeste si despre