Al doilea sezon al serialului „Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori” are premiera pe 30 ianuarie la Disney Junior

| | Actualizat: 2023-01-30 16:05:36

Disney Junior anunta premiera celui de-al doliea sezon al serialului Marvel pentru prescolari: „Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori” luni, 30 ianuarie, la 19:30. Noi episoade vor fi difuzate de luni pana vineri de la 19:30.

 

Serialul urmareste aventurile lui Paienjenel (Peter) care alaturi de prietenii sai, Fantoma- Paianjen (Gwen Stacey) si Spin (Miles Morales), formeaza Echipa Paienjenel. impreuna ei protejeaza cartierul de raufacatori si rezolva toate problemele. Cei trei sunt sprijiniti si de amuzantul bot TRACE-E si pornesc in misiuni speciale pentru prietenii, vecinii si orasul lor si salveaza situatia de fiecare data.

 

Peter Parker, Gwen Stacy si Miles Morales isi unesc fortele alaturi de noii Razbunatori – Iron Man, Ant-Man, Wasp si Reptil pentru a-si proteja comunitatea si mediul inconjurator de si mai multi raufacatori.

 

Serialul destinat prescolarilor si familiilor lor pune accentul pe teme precum prietenie, cooperare si rezolvarea problemelor.

 

Citeste si despre