Flavius Buzila la Campionatul de joaca

| | Actualizat: 2013-11-13 00:00:00

Duminica, 17 noiembrie, de la ora 10.00, pe National TV, se difuzeaza cea de-a doua editie a emisiunii Campionatul de joaca!.

Solistul trupei HARA, Flavius Buzila, a primit cea mai importanta diploma din cariera lui, cea de SUPERTATIC. El a fost declarat campion, dupa ce a trecut prin mai multe probe, in care a demonstrat, arbitrat de Gasca Zurli, ca stie sa se joace cu fetita lui.

Flavius Buzila a intrat in Campionatul de joaca impreuna cu Maria- fetita lui de 6 anisori. Muna, asa cum i se spune acasa, un copil curajos si special s-a confruntat cu Vrajitoarea Tura Vura si i-a aratat cum se poarta o adevarata domnisoara educata! "Tu nu cunosti codul bunelor maniere" i-a spus Muna vrajitoarei care nu stie sa spuna cuvintele de baza pentru convietuirea in societate. Tura Vura nu are in vocabular expresiile: te rog frumos, multumesc, iarta-ma, iar in loc de Te iubesc! spune Te ciupesc!

Muna si Flavius au fost declarati campioni si au primit medaliile de aur.

 

La National TV, Mirela Retegan si Gasca Zurli dau in fiecare duminica dimineata de la 10.00, startul la Campionatul De Joaca. Timp de o ora, persoane publice insotite de copiii lor, raspund provocarii lansate de Fetita Zurli, Truli, Clopotel si Zdranganel . Mai multe probe haioase, cantece si coregrafii sunt ingredientele celei mai frumoase emisiuni pentru copii si parinti.

Citeste si despre