5 periute de dinti pentru copii

| | Actualizat: 2013-01-25 16:16:35

Periuta de dinti este unul dintre cele mai importante instrumente prin care copilul tau asigura sanatatea dintisorilor si ingrijirea orala. Este foarte important sa incurajezi o "relatie de prietenie" intre cel mic si periuta, astfel incat sa fie dornic sa o foloseasca cat mai des si mai corect. Si cum altfel poti face acest lucru, daca nu prin alegerea unora dintre cele mai haioase si ingenioase periute de dinti pentru cei mici. Descopera si cateva recomandari de paste de dinti pentru copil!

1. Periuta dinti Chicco

Periuta de dinti de la Chicco este creata din peri moi, special pentru a nu rani gingiutele sensibile ale prichindelului tau. Manerul este ergonomic, special pentru a fi apucat cu usurinta de manutele micute ale copilului. Are capac de protectie, pentru a tine la distanta de ea bacteriile si alti germeni.

 

Pret: 19 lei

Idealbebe.ro

2. Periuta de dinti muzicala BebeConfort

Pe langa faptul ca este frumos colorata, periuta de dinti muzicala de la BebeConfort ajuta copilul sa se si distreze in timpul periajului. Este creata cu perii moi si maner usor de manevrat si este prevazuta cu o baza lata pentru pastrarea ei pe verticala.

 

Pret: 22.90 lei

Hopa-sus.ro

3. Periuta de dinti Beaba

Periuta de dinti Beaba poate fi folosita de copii, incepand de la 6 pana la 36 de luni. Asigura un periaj optim, datorita capului ingust si triunghiular, dar si manerului conic, usor de manevrat. Periuta este dotata si cu un sistem special cu ventuza pentru fixarea ei pe perete.

 

Pret: 30 lei

Idealbebe.ro

4. Periuta electrica pentru copii OralB

Periuta de dinti electrica OralB este dedicata copiilor cu varsta peste 5 anisori, care se descurca singuri in timpul periajului dentar si nu mai au nevoie de ajutor din partea parintilor. Designul vesel, manerul ergonomic antialunecare, perii moi si sistemul electric fac din aceasta periuta instrumentul perfect de periajul dentar al copiilor mici.

 

Pret: 69,01 lei

Oralfarm.ro

5. Periuta de dinti Nuk

Aceasta periuta de dinti este dotata cu un inel special de protectie, care impiedica introducerea prea adanca a ei in gurita si riscul accidentelor neplacute. Este ideala pentru perioada in care copilul abia invata sa se spele pe dintisori.

 

Pret:19.08 lei

Hopa-sus.ro

6. Paste de dinti pentru copii

Alegerea pastelor de dinti depinde foarte mult de varsta pe care o are copilul si de nevoile lui. Unii copilasi au nevoie de paste de dinti cu mai mult fluor, in timp ce altii cu mai putin. Este important sa ceri sfatul unui medic stomatolog pentru a alege cea mai potrivita pasta de dinti pentru prichindelul tau. Iata cateva recomandari utile de paste de dinti pentru cei mici.

7. Pasta de dinti cu mandarina organica (bio)

Pret: 22 lei

Napati.ro

8. Pasta de dinti Colgate Smiles (0-6 ani)

Pret: 5.2 lei

Heliosmedical.ro

9. Pasta de dinti Aquafresh Junior (6 ani Plus)

Pret: 6.15 lei

Pcfarm.ro

Citeste si despre