8 produse cu Hello Kitty pentru copii

| | Actualizat: 2012-09-28 10:37:36

Hello Kitty este unul dintre cele mai celebre personaje care a reusit sa farmece o multime de fetite din lumea intreaga. Pisicuta simpatica este adorata de cele mici, care nu ezita sa isi traga frecvent parintii de maneca pentru a le mai cumpara o jucarie cu Hello Kitty, un caiet, un pix sau chiar hainute din aceasta marca! Daca vrei sa ii faci o surpriza fetitei tale cu un produs personalizat cu Hello Kitty, noi iti sugeram cateva idei de articole interesante si utile!

1. Bucatarie copii Hello Kitty

Fetita ta adora jucariile, iar daca mai sunt si imprimate cu Hello Kitty, este in al noualea cer. Se va bucura imens la vederea unei bucatarii miniaturale, complet dotate, in care Hello Kitty este prezenta pe toate ustensilele si accesoriile.

 

175 lei, nichiduta.ro

2. Role Hello Kitty

Incurajeaza miscarea fizica a copilului tau, cumparandu-i role. Iar daca vrei sa se indragosteasca iremediabil de ele si sa nu mai vrea sa le descalte din picioare, ia-i o pereche personalizata cu Hello Kitty.

 

209 lei, sportapel.ro

3. Ceas de mana Hello Kitty

Ceasul de mana este un accesoriu de nelipsit din garderoba fetitei tale. Daca nu are inca un ceas, este timpul pentru a-i face cadou unul pe care cu siguranta il va adora - roz si cu Hello Kitty pe el.

 

89 lei, biciclete-dama.ro

4. Chilotei Hello Kitty

Nu doar hainele copilului merita sa fie imprimate cu Hello Kitty. Si chilotei simpatici marcati cu simpatica pisicuta sunt adorabili si apreciati de copil. Iata un set de sapte slipi pentru fetite de la 2 la 14 ani!

 

46 lei, shopmania.ro

5. Sosete Hello Kitty

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, iar sosetelele vor fi iarasi parte obligatorie din tinuta copilului tau. Daca tot dai fuga la cumparaturi dupa sosete, nu ezita sa ii cumperi modele cu Hello Kitty. O vei surprinde tare placut pe fetita ta!

 

32 lei, shopmania.ro

6. Umbreluta Hello Kitty

Am intrat deja in sezonul de toamna, iar ploile nu vor intarzia sa isi faca aparitia. Umbreluta va deveni un accesoriu de nelipsit din ghiozdanul copilului tau, atunci cand va merge la scoala si vremea va fi urata. Si ce poate fi mai frumos decat sa aiba o umbreluta cu Hello Kitty, roz si mare, care sa o adaposteasca de picaturile reci ale ploii.

 

59.9 lei, biciclete-dama.ro

7. Hanorac Hello Kitty

In cazul in care copilul tau este pasionat de simpatica Hello Kitty, atunci cu siguranta pisicuta nu va trebui sa lipseasca de pe hainutele ei. Nu exista fan al acestui personaj care sa nu aiba macar un tricou, un hanorac, o bluzita sau o rochita cu Hello Kitty. Nu ezita sa ii faci si copilului tau o surpriza vestimentara in acest sens.

 

69 lei, hainutelepiticilor.ro

8. Rucsac anatomic Hello Kitty

Daca vrei ca Hello Kitty sa o insotesaca zilnic pe micuta ta la scoala, atunci un ghiozdanel sau rucsacel imprimat cu simpaticul personaj este cea mai inspirata idee.

 

197 lei, jucariisijocuri.ro

Citeste si despre