Cele mai frumoase torturi pentru ziua copilului tau

| | Actualizat: 2014-01-30 16:33:12

In orice forma si in orice model, cu printese, papusi, animalute, personaje de desene animate, eroi sau fotbalisti, prinzand forma oricarei pasiuni a copilului tau - cam asa ar trebui sa se prezinte creatorul tortului ideal pentru petrecerea de ziua copilului tau.     Alege modelul preferat de tort pentru aniversarea copilului dintre creatiile minunate SweetEla. Intra pe site si gaseste si alte modele de torturi care de care mai frumoase si mai inspirate - www.sweetela.ro.

1. Tort Balet

Pentru o fetita pasionata de balet! Micuta ta balerina va fi incantata sa arate tuturor pasiunea ei prin tortul aniversar.

2. Tort Buburuza

Tu cum iti alinti puiul? Adesea se intampla ca parintii sa le spuna copiilor "buburuza" si atunci... ce tort mai potrivit decat acesta pentru ziua puiului tau?

3. Tort Bufnita

Un tort simpatic, vesel si colorat, pentru o petrecere asemenea.

4. Tort Cars

Extrem de multi baietei sunt pasionati de masinutele nastrusnice. De aceea, SweetEla a creat acest tort minunat pentru aniversarile micutilor pasionati de automobile.

5. Tort Castel de Printese

Stiti vreo fetita careia nu-i plac Printesele Disney? Noi nu... stim doar fetite dornice sa primeasca un astfel de tort la aniversarea lor.

6. Tort Excavator

Va asteptati sau nu, SweetEla se descurca sa impace chiar si cei mai pretentiosi copii, cu cele mai nazdravane pasiuni.

7. Tort Fotbal

Micutul tau fotbalist se va bucura sa aiba o petrecere tematica reflectandu-i pasiunea pentru sport. Tortul cu fotbalisti nu poate lipsi din peisaj.

8. Tort Garfield

O idee simpatica si indrazneata pentru tortul copilului tau.

9. Tort Mickey si Minnie

Tortul Mickey si Minnie e foarte potrivit pentru aniversarea unor gemeni fetita si baietel.

10. Tort Mihai Viteazul

Probabil ca putini s-ar fi gandit la aceasta tematica si... si mai putini ar fi reusit sa o realizeze. Micutul tau luptator merita un tort special pentru ziua lui.

11. Tort Muzica

Potrivit pentru un copil care fie este deja, fie isi doreste sa ajunga in lumina reflectoarelor. Schimband doar culorile, devine un model la fel de potrivit atat pentru fete, cat si pentru baieti.

Citeste si despre