Cristina Cioran: "Nu vreau sa nasc natural. Vreau sa-mi ramana corpul la fel"

| | Actualizat: 2021-03-29 19:34:05

Cristina Cioran a anuntat in urma cu cateva zile ca este insarcinata pentru prima oara, la varsta de 43 de ani! Nu spera la o sarcina prea curand, insa rugaciunile sale au fost ascultate si a fost binecuvantata. 

Este foarte fericita ca va deveni mamica, insa, in acelasi timp, este speriata de cum va evolua sarcina. A marturisit ca nu isi doreste sa nasca natural. 

"Am temeri mari cu cresterea in greutate, deja am luat cateva kilograme. Am o doctorita foarte buna, e pregatita pentru orice. Voi merge pe indicatia ei. Nu vreau sa nasc natural. Vreau sa-mi ramana corpul la fel. Cel mai probabil voi face cezariana", a declarat Cristina Cioran.

Cristina a publicat de curand pe Instagram si prima fotografie in care se poate observa burtica de gravida.

A aflat in luna a patra ca este insarcinata 

Cristina a avut primele simptome de sarcina cand era la birou. Si-a facut un test si a iesit pozitiv. La controlul ginecologic a aflat ca este insarcinata in luna a patra. 

„Eram la birou, am facut un test si lui i-am dat mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcina dorita, ne-am dorit foarte mult si nu stiu daca ne-am pregatit. E o relatie neasteptata, ne-am dorit sa facem si copii. Abia dupa ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adica saptamana trecuta, m-am putut sa ma bucur cu adevarat. Stiu ca va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rau. Dar le astept si pe urmatoarele trei, si celelalte. Sunt in saptamana treisprezece si in luna septembrie trebuie sa nasc", a spus Cristina Cioran in direct la "Vorbeste lumea".

Citeste si despre