Ce le gateste Anca Serea celor 6 copii ai ei. Vedeta nu este o mama stricta

| | Actualizat: 2022-11-29 18:28:30

Anca Serea este o mama dedicata 100% copiilor ei. Vedeta a adus pe lume 6 copii si petrece cat de mult timp poate alaturi de ei. Atunci cand apare la televizor sau in pictoriale, Anca Serea arata tot timpul impecabil si putini si-ar imagina-o gatind sau facand treburi casnice. In realitate, sotia lui Adi Sina petrece mult timp acasa si incearca sa isi faca programul in functie de cel al copiilor, pentru a sta cat mai mult alaturi de ei si a le indeplini toate nevoile si dorintele.

Nu este usor sa ai grija de 6 copii cu varste, tabieturi si gusturi diferite, mai ales atunci cand vine vorba despre mancare. Anca Serea petrece mult timp in bucatarie pentru copiii ei si le gateste mancarurile preferate. Intr-un interviu acordat recent, ea a dezvaluit ce a gatit ultima data pentru copiii ei.

„Gatesc aproape orice. Prepar absolut tot. Sa vedeti la mine pe Instagram! Dar pot sa va spun ce am gatit ieri. Am gatit o ciorba din curcan cu multe legume si un ostropel de curcan cu piure. Unii au vrut piure, altii au vrut orez”, a spus vedeta, intr-un interviu pentru revista Viva!

Chiar daca ea are o silueta trasa prin inel, dupa 6 nasteri, si multi ar crede ca are o dieta foarte restrictiva, Anca Serea recunoaste ca mai face si exceptii atunci cand vine vorba despre alimentatie si ca nu le interzice nici copiilor sa consume anumite alimente considerate nesanatoase. Vedeta considera ca exceptiile sunt bine-venite din cand in cand, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Recunoaste deschis ca mananca si cartofi prajiti, iar din cand in cand, merge impreuna cu copiii la fast food, pentru un rasfat culinar.

„Mancam si cartofi prajiti. Le fac cu snitele sau cu gratar. In general, le dau cam ce isi doresc. Nu le impun. Mai mergem si la fast-food, da. Nu sunt o mama impatimita si nici o mama cum s-ar crede, ca la carte. Si chiar le incurajez pe mamici ca, uneori, sa faca exceptii, pentru ca exceptiile sunt sanatoase. Chiar daca ne-am dorit sa traim intr-o lume perfecta, lumea perfecta nu exista decat daca ne-o cream noi, aparent perfecta. Deci da, ei mai mananca si la fast-food, la petreceri, sau, daca ma roaga, mai mergem si aici, o data pe luna, nu stiu exact”, a mai spus Anca Serea.

FOTO: Facebook

Citeste si despre