Angelina Jolie, acuzata ca si-a influentat fiica sa devina baiat

| | Actualizat: 2020-10-09 14:09:59

Angelina Jolie este acuzata ca si-ar fi influentat fiica, pe Shiloh, in varsta de 14 ani, sa isi faca schimbare de sex si sa devina baiat. Presa de peste Ocean o ataca pe actrita cu aceste zvonuri. Subiectul controversat in ceea ce priveste schimbarea de sex a lui Shiloh tine primele pagini ale presei de cancan de aproape 5 ani. 

Shiloh nu se identifica ca femeie, ci ca barbat, iar parintii ei au remarcat aceasta tendinta inca de la varsta de 4 ani. Recent insa, persoane din proximitatea actritei, care au preferat anonimatul, au povestit ca cea care ar vrea, de fapt, ca fiica ei sa se transforme in baiat este chiar Angelina Jolie.Mai mult, sursele sustin ca actrita o obliga pe Shiloh sa-si schimbe sexul, asta in timp ce Brad Pitt, desi nu are o problema cu „fluiditatea de gen” a fiicei sale, ar fi totusi ingrijorat din aceasta cauza. 

„Daca Shiloh se identifica drept baiat, Brad o sustine pâna la capat”, mai sustine sursa, citata de Micky.com.au.

„Dar, de asemenea, el se teme ca Shiloh este sub influenta Angelinei si i-ar displacea ca viata lui Shiloh sa devina grea la maturitate, mai ales ca va fi mereu in atentia publicului, din cauza parintilor ei”, a completat sursa. Angelina Jolie si Brad Pitt nu au comentat aceste zvonuri. Chiar daca s-au despartit ei au in continuare mare grija de cei 6 copii ai lor.

Brad Pitt o adora pe fiica sa, iar la aniversarea celor 14 ani, i-a organizat o petrecere fastuoasa si i-a facut cadou o camera polaroid vintage si un album foto cu fotografiile ei de-a lungul anilor si chiar a surprins-o cu mesaje filmate de prietenii ei.Shiloh a fost diferita de mica… Extrem de intelegatori cu fetita lor care se imbraca si se comporta precum un baiat, Angelina Jolie si Brad Pitt s-au vazut un un pic neputinciosi in fata cerintelor lui Shiloh.

Desi in vârsta de doar 10 ani pe atunci, aceasta pretindea sa i se spuna John si nici nu voia sa auda de rochite, preferând tinutele masculine inca de la vârsta de 4 ani…

In 2010, Angelina povestea ca Shiloh vrea sa fie baiat si, drept urmare, i-au tuns parul. „ii place sa poarte haine de baieti si vrea sa fie asemenea fratilor sai’. Cei doi parinti au mers chiar si la psiholog pentru a intelege mai bine ce se intampla cu fiica lor. 

Citeste si despre