Andreea Antonescu s-a despartit de tatal fetitei ei. In grija cui ramane micuta

| | Actualizat: 2023-03-13 20:57:47

In urma cu scurt timp, Andreea Antonescu vorbea despre botezul fetitei sale si despre planurile de viitor pe care le avea alaturi de tatal micutei. In weekend insa, vedeta a anuntat ca a pus capat relatiei cu Victor Vranceanu, la mai putin de 3 luni de cand au devenit parinti. Andreea a vrut ca fanii sa afle de ea ea vestea si a transmis un mesaj prin intermediul retelelor de socializare.

Cantareata nu a dat prea multe detalii, insa a transmis ca motivul care a dus la despartire are legatura cu nepotrivirea dintre ea si tatal fetitei. De asemenea, jumatatea trupei Andre a transmis ca ea si fostul iubit vor face eforturi comune pentru cresterea micutei.

„Dragii mei, vreau sa aflati de la mine ca relatia pe care am avut-o cu Victor s-a incheiat! Despartirea nu are ca si cauza subiecte care sa tina prima pagina, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amandoi ce e mai bun pentru cresterea bebelinei! Va multumesc anticipat pentru faptul ca imi respectati alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a transmis artista.

Cu putin timp inainte de a anunta despartirea, artista a transmis un mesaj enigmatic, tot prin intermediul retelelor sociale. Andreea Antonescu a scris pe Instagram: „Mai bine singura decat inconjurata de oameni carora nu le pasa”. Dupa anuntul despartirii, multi s-au gandit ca mesajul ii era adresat chiar fostului ei iubit.

Andreea Antonescu a povestit, intr-un interviu acordat in urma cu ceva timp, cum l-a cunoscut pe tatal fetitei sale. Victor Vranceanu a contactat-o in pandemie pentru a o invita la emisiunea online pe care el o modera. Artista a marturisit ca nu s-a gandit nicio clipa, atunci, ca vor ajunge sa formeze un cuplu si nici macar nu s-a interesat daca el este singur sau are pe cineva. Lucrurile s-au legat de la sine, iar in august anul trecut, cei doi anuntau ca urmeaza sa devina parinti. Fetita lor a venit pe lume in luna decembrie, iar la inceputul verii urmeaza sa aiba loc botezul.

FOTO: Facebook

Citeste si despre