Adelina Pestritu, tinuta soc la botezul fiicei sale. Toate mamele au criticat-o

| | Actualizat: 2018-11-11 09:58:08

Adelina Pestritu si iubitul sau, Virgil, au trecut prin mari emotii sambata, cand si-au crestinat fetita. Si-au dorit ca acest eveniment atat de important sa iasa perfect si s-au pregatit luni la rand pentru aceasta petrecere. 

Botezul micutei Zenaida-Maria a fost unul fastuos, la care au participat in jur de 400 de persoane. Petrecerea s-a desfasurat la un restaurant de lux din Capitala, iar invitatii au fost serviti cu mancaruri alese si intampinati cu un decor de basm.  

"Semeni cu Michael Jackson!"

Adelina a socat insa pe toata lumea cu tinuta pe care a ales-o pentru biserica. Vedeta a optat pentru un costum alb, cu pantaloni evazati si sacou, la care a asortat o palarie cu boruri imense. Desi poate se astepta la aprecieri, se pare ca tinuta nu a fost deloc agreata de catre mamicile de pe retelele de socializare care au criticat-o dur pentru aceasta alegere vestimentara. 

"Nu e nici macar tinuta pentru biserica...la biserica se poarta fusta decentă nicidecum pantaloni. Trecând peste asta...parca se tin de mana doi bărbați. Dar cum altfel putea sa iasa mai mult in evidenta daca nu îmbrăcand o tinuta care va fi comentata o saptamana. Era prea banal sa fi fost îmbrăcată "mai normal ". Totul e strategie.."

"Nu mai esti tu",fata acea draguta, dulce ,care se imbraca frumos,ai luat-o razna cu imbracamintea ...exagerezi pur si simplu acesta nu era un eveniment la care sa exagerezi cu tinuta ... zici ca esti personajul din filmul Masca"

"Semeni cu Michael Jackson!"

"Cea mai oribila tinuta a ta de pana acum"

 


Zorro imbracat in alb... iti lipsea sabia

"Zorro imbracat in alb... iti lipsea sabia"

"Vezi ca semeni cu Prince ! Detaseaza -te, cauta poze si compara. Nu neaparat in tinuta de la botez...in general...numai daca nu esti fan ! Operatiile astea!"

"Aratati ca 2 barbati ,no offense.Si sotul e cel ,mai dragut.Din nefericire ai dat-o in bara rau!"

"Esti constienta ca o femeie frumoasa nu arata asa. Nu ma refer la carpele pe care le porti. Ai avut momente cand ai aratat mai binisor. Acum trebuia sa arati foarte bine. Dar.... ", au fost doar cateva dintre mesajele pe care le-a primit Adelina Pestritu pe retelele de socializare, unde a postat primele imagini de la botezul fiicei sale. 

Pentru petrecere, Adelina a ales o tinuta mult mai feminina, pe care toata lumea a admirat-o. 

 

Citeste si despre