Si-a inchis copilul in masina timp de 3 zile, ca sa petreaca cu prietenii. Urmarile au fost tragice

| | Actualizat: 2019-01-28 11:52:53

20 de ani de inchisoare. Atat a primit o tanara din Michigan, Statele Unite, care si-a inchis bebelusul in masina, pentru a petrece cu prietenii. Micutul a murit deshidratat.

Timp de trei zile, Noah, in varsta de 6 luni a stat legat de scaunul masinii. In garajul in care se afla autoturismul temperatura atingea 32 de grade Celsius, iar in tot acest timp, copilul nu a primit apa sau mancare, iar aerul conditionat a fost oprit, potrivit The Sun.

Judecatorul Mark Trusock a descris cazul ca fiind "tulburator".

"Ce ai ales tu sa faci? Te-ai dus cu prietenii, te-ai distrat si ai folosit droguri. Sper ca te vei gandi in fiecare zi cum ti-ai ucis propriul fiu, doamna," i-a spus judecatorul. Acesta a mai declarat, in timpul procesului, ca spera ca femeia sa nu mai aiba niciodata alti copii.

La autopsie, medicii legisti au descoperit ca bebelusul era puternic deshidratat, nu mancase nimic si avea iritatii severe de la scutece.

Intamplarea a avut loc pe data de 19 iulie 2017, iar zilele trecute, Lovily Johnson, in varsta de 23 de ani, a primit 20 de ani inchisoare.

"Inteleg ca s-a facut dreptate pentru el, astazi, dar cer putina mila si pentru mine," a spus femeia in fata judecatorului.

Lovily Johnson mai are o fetita de patru ani, care a ajuns in grija autoritatilor.

 

 

Citeste si despre