Incredibil. Doua mame sustin ca bebelusii lor au fost epilati cu ceara la cresa

| | Actualizat: 2018-11-07 10:43:41

Un caz incredibil s-a petrecut la Washington, Statele Unite. Doua mame sustin ca angajatii cresei la care mergeau copiii lor, le-au epilat sprancenele cu ceara, fara sa le ceara acordul.

Una dintre mame, Alyssa Salgado, a scris intr-o postare pe pagina sa de socializare ca a observat o pata rosie intre sprancenele fiicei sale. Initial a crezut ca este doar o zgarietura sau ca fetita s-a scarpinat. Ajunsa acasa femeia s-a uitat cu atentie si si-a dat seama ca micuta fusese epilata cu ceara. "Imediat ce am ajuns acasa si m-am uitat cu atentie am realizat ca acele femei au decis sa-i epileze sprancenele fetei mele," a scris aceasta pe Facebook, potrivit goodhousekeeping.com.

Fetita era incrisa la o cresa din cadrul Columbia Basin College din Pasco, Washington.

"I-am dat nastere fiicei mele si iubesc totul la ea, pana la cel mai marunt detaliu, iar acele femei si-au asumat dreptul de a decide cum ar trebui sa arate copilul meu", a mai scris mamica in postarea sa.

Mai exista antecedente

Se pare, insa, ca acest caz nu este singular. O alta mama a trecut printr-o situatie identica.

"Este extrem de dificil, pentru ca este doar un bebelus. Nu se poate apara, nu are nici macar doi ani. Simt ca sunt o mama rea, pentru ca nu am putut sa-mi protejez copilul atunci cand a avut cel mai mult nevoie de mine", a scris cealalta mamica pe Facebook.

Cele doua mame au spus ca au discutat cu directoarea cresei. Conducerea unitatii de invatamant din care face parte cresa a anuntat ca in urma unei investigatii interne a ajuns la concluzia ca acuzatiile celor doua femei nu sunt fondate.

Mamicile au anuntat ca au depus plangere, iar autoritatile din Washington au demarat investigatia.

 

Citeste si despre