Grisine cu jambon si cascaval Delaco Sofia Afumat

| | Actualizat: 2014-01-22 12:50:43

Ingrediente

12 grisine lungi

un pachet de jambon feliat

12 fasii de cascaval Delaco Sofia Afumat

1 castravete de gradina

1 lingurita ulei de masline

1 ceasca de susan

1 lingura mustar (sau maioneza, ketchup)

Mod de preparare

Grisinele cu jambon si cascaval Delaco Sofia sunt o gustare aromata ce o poti servi ca aperitiv la masa de Craciun. Sunt usor de preparat, delicioase si cu siguranta ceva nou fata de meniul traditional.

Trebuie doar sa tai foarte subtire (poti folosi instrumentul de decojit) o fasie de jambon, o felie de cascaval Delaco Sofia si o felie de castravete.

Asezi fasiile una peste cealalta, insa nu margine la margine, ci lasa o distanta de aproximativ 3-4 mm intre ele. Apoi rulezi cele trei felii pe capatul unei grisine. Ungi ruloul cu putin ulei de masline si-l presari cu putine seminte de susan.

Poti sa servesti aceasta delicioasa gustare cu mustar, maioneza sau ketchup.

Daca nu esti mare fan jambon, il poti inlocui cu filé de somon afumat.

Pofta buna!

Citeste si despre