Bruschete cu file de somon afumat si Miez de Lapte

| | Actualizat: 2012-11-23 00:00:00

Ingrediente

3x75g Miez de Lapte Natur

100g file de somon afumat

cateva felii de paine (bagheta)

ulei de masline

usturoi pisat

verdeata (pentru ornat)

Mod de preparare

Bruschetele cu file de somon afumat si Miez de Lapte sunt niste aperitive delicioase ce le puteti prepara cu mare usurinta.

Pregatiti intai bagheta pe care o taiati felii subtiri si o prajiti. Amestecati uleiul de masline cu usturoiul pisat si ungeti bruschetele cu aceasta compozitie pentru a se inmuia miezul.

Fileul de somon se taie in fasii subtiri cu care acoperiti mai apoi bruschetele. Peste fasiile de somon se aseaza doua sau trei felii de Miez de Lapte.

Se asezoneaza cu verdeata proaspata sau icre de somon.

Aperitivele se servesc reci.

Pofta buna!

Citeste si despre