3 idei de tinute confortabile de scoala pentru baieti

| | Actualizat: 2017-01-27 16:20:38

Daca o fata inca mai tine cont de sfaturile mamei sale atunci cand vine vorba de alegerea tinutelor pentru scoala, baietilor le vine tot mai greu sa accepte sfaturi vestimentare de la parinti. Cu toate acestea, ei se hotarasc mult mai usor atunci cand vine vorba de haine de scoala. Acestea trebuie sa fie, in primul rand, foarte confortabile pentru pauzele petrecute in curtea scolii sau in sala de sport jucand fotbal, dar nu in ultimul rand, actuale! Noi ti-am pregatit mai multe sugestii de tinute perfecte pentru sezonul rece, pe care i le poti arata copilului tau, astfel incat acesta sa aiba senzatia ca alegerile vestimentare ii apartin.

1. Tinuta casual pentru o zi obisnuita de scoala

Jeansii nu trebuie sa lipseasca din garderoba copilului tau din 3 motive: sunt conforabili, practici si se asorteaza oricarei alte piese vestimentare. Sunt perfecti pentru zilele friguroase de iarna, cand pot fi purtati alaturi de un tricou cu un imprimeu amuzant si un hanorac calduros.

Din 30 ianuarie, Lidl te asteapta cu o noua colectie de haine pentru copii, din care nu lipsesc jeansii, tricourile confortabile si hanoracele in tendinte.

2. Tinuta lejera pentru baietii activi

Daca stii ca in pauzele dintre ore copilul tau prefera meciurile scurte de fotbal cu ai sai colegi de clasa, sugereaza-i o tinuta sport. Explica-i ca o pereche de pantaloni de trening ii va oferi o libertate mai mare de miscare pe teren decat jeansii. Bineinteles, din tinuta nu trebuie sa lipseasca un tricou din bumbac, care sa retina umezeala si sa nu favorizeze transpiratia, si un hanorac.

3. Echipament pentru ora de sport

Echipamentul pentru orele de sport de la scoala sau pentru antrenamentele de sport sau baschet de dupa cursuri, ar trebui sa fie unul foarte confortabil, compus din haine lejere, de preferat din bumbac sau orice alt material care lasa pielea sa respire. Pantalonii de trening cu un croi larg, un tricou si o pereche de adidasi de preferat, cu sistem de prindere Velcro (arici). Sireturile se pot dezlega in timpul antrenamentelor, iar cel mic s-ar putea accidenta.

Citeste si despre